Компромис за сметка на цената или качеството на вратата?

Компромис за сметка на цената или качеството на вратата?

Вярно е, че парите никога за нищо не стигат, всичко ни се струва толкова скъпо и с цел да отбием поне малко от цената и за да успеем да спестим някой друг лев, се ориентираме към не толкова скъпоструващи решения дори и при покупка на врати за покоите си. Но колко ли е правилно това решение щом държим домът ни да е онова сигурно и прекрасно местенце за спокоен живот.

Както при всяка една друга покупка дилемата цена или качество ни преследва и при закупуването на входна врата. Добрата блиндирана входна врата, изпипана и изрядна до съвършенство, съчетава в себе си качество и опции за по-сложно заключване благодарение на иновативни  високотехнологични механизми. Тези така да се кажат екстри са причината за по-високата цена на входната врата. От друга стана на пазара се предлагат и евтини врати не отговарящи на никакви изисквания, лош и неиздръжлив материал като се добави и липсата на гаранция за защита, ниската им цена е слаба компенсация.

Преди заемането с такава покупка трябва непременно да се изясни точно какво ниво на качество се търси, след което сравнението на врати по цени ще се улесни. Защото липсата на достатъчна информация или непознаването на вратите подтикват купувача да прави своя избор единствено на база цената на продукта, без съобразяване с другите свойства на вратите. Тогава човек лесно може да се подведе и да пръсне парите си за некачествен продукт без въобще да е наясно за това.

Като има оферти с различни цени, всеки предпочита по-изгодния вариант, но давате ли си сметка какво получавате срещу тази сума? Спестявате предпочитайки евтиното, но не пренебрегвате ли големите очаквания от входната врата?

Широко разпространено е разбирането, че евтиното почти винаги излиза по-скъпо. Правенето на компромис за сметка на качеството в крайна сметка може да е разочароващо. Резултатът от покупката на блиндирана входна врата може да е неудовлетворяващ, ако вратата излезе не такава каквато сте си я представяли. Предпочитайки входната врата на фирма занимаваща се от дълго време с този бизнес и е изградила репутация, рискът да попаднете на некачествен продукт е минималистичен. Не претендираме, че качеството винаги струва по-скъпо. Винаги може да се намери качествена блиндирана врата на подходяща цена, стига да имате търпение и достатъчно добре да сте проучили пазара на блиндирани врати във вашия град.

Не е нужно да сте богат, за да купите надеждна блиндирана врата. В случая става въпрос за сигурността на имота, поради което по-скоро трябва да сте склонни да направите компромис за сметка на цената. Дайте малко повече пари, за да си спестите по-големи разходи в бъдеще. Все пак това е важна покупка, от която зависи безопасността на имота.

В крайна сметка се стига до извода, че съвършената по всяко отношение блиндирана входна врата не е никак евтина и за нея трябва да се жалят повече пари. Това е дългосрочна инвестиция, от която трябва да сте видимо доволни.

20 votes, average: 5,00 out of 520 votes, average: 5,00 out of 520 votes, average: 5,00 out of 520 votes, average: 5,00 out of 520 votes, average: 5,00 out of 5 (20 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading...

Етикети:, , , , ,

Полезни статии за врати