Избор на блиндирана врата – Сигурност , Качество и Стил

Каква да  е  вашата  врата ? която  да защитава  дома ви, която  да се отваря към пространство, където Ви чака спокойствие, място където да си отпочивате след  дългия изморителен ден. Vrati–vrati.сom Ви представя качествени, главозамайващи с дизана си, алтернативи измежду които може да срещнете блиндираната врата, подходяща за жилището си. Страхотен дизайн с невиждани досега интересни  детайли, които ще грабнат погледа ви още от първия момент. Вашите гости ще останат  очаровани от избора, който  сте  направили.

Vrati–vrati.сom предлага нов вид иновативни блиндирани врати на пазара. Вратите от “Italian style”  серията са с вградена аларма и имат 13-точкова заключваща система, а в дизайна им са включени  италиански  аксесоари. При  моделите от серия “Star Life“ вградената аларма може да се добавя в последствие. Тези врати притежават Monobloсk заключваща система. И при девете серии могат да се добавят допълнителни екстри като бинокулярна камера, шокова система, опция за разпознаване по пръстов отпечатък и функция за управление със смартфони,  срещу  заплащане.

Щом  говорим за  защита най-подходяща блиндираната  врата за Вашите покои  трябва да притежава уникални качества. Трябва да изберете такава, която да съчетава висикотехнологични заключващи системи, здравина и стил. Тя трябва  да  Ви дава спокойствие и сигурност, когато излизате от вкъщи. Изборът на  входните блиндирани врати и интериорните врати никога не е за подценяване.  Затова ще се опитаме да Ви помогнем като Ви дадем няколко полезни съвета, за да улесним и  скъсим максимално този процес. Трябва да обърнете нужното внимание на качеството и  детайлите при търсене на врати за дома.

Материал и качество
Днешните врати са доста по-издръжливи и устойчиви в сравнение с досегашните предлагани на пазара врати. Вече се изработват от по-качествени материали  и са с високотехнологични защитни системи. Точно по тези характеристики блиндираните врати се различават една от дуга. Най-качествените блиндирани врати са най-надеждни, тъй като са комбинация от най-малко 2 заключващи системи за сигурност и стабилна каса изработена от стомана. За да се определи качеството на блиндираната  врата  то минава през  няколко  теста като:

  • Издръжливост при кражби с взлом. При този тест инжинерите на блиндираните врати влизат в ролята на крадците и изпробват всевъзможните методи, за  да разбият произволно избраната вратата от  една  партида.
  • тест за шумоизолираност. Блиндираната  врата се поставя в  специална стая и  се пуска озвучителна техника за измерване на шума. По този начин се определя дали вратата изолира  шума, идващ отвън.
  • Пожароустойчивост. С този  тест  се установява колко издържа блиндираната врата на висока температура. Колкото по-издръжливи са те ,толкова домът Ви ще е по-обезопасен.
  • И на последно място  идва  тестът за използваемост, който показва на колко отваряния  и  затваряния издържа блиндираната  врата.

Разбира се  различните  производители имат  различи методи  за тестване на вратите си, ние ви предствавихме най-популярните от тях.

Размер
Не на последно  място  по важност е и  размерът на Вашата  блиндирана врата. Не пренебрегвайте  този  детайл, защото  размерът има  значение, когато търсите подходящите блиндирани или интериорни врати за жилището си. Важно е да знаете, че  стандартните  размери, които са посочени се отнасят  за самата  врата  без касата й. Повечето  блиндирани врати  са регулируеми от 15см.  до 34см., но  винаги можете  да поръчате и нестандартен  размер по Ваш избор,  което  естествено може да оскъпи цената на съответната врата.

Дизайн
Както споменахме и по-горе Vrati–vrati.сom представя главозамайващи  с дизана си, алтенативи  измежду които може  да срещнете блиндираната  врата, подходяща за жилището Ви. Естетични, модерни, с декоративни  детайли  и  цветове, които  да  отговарят  на Вашия вкус.

Потърсете ни! Посетете нашите магазини, за да ви помогнем да намерите вратата, която  да се отваря  за един  по спокоен и защитен живот. Ние сме до Вас!  За да видите  най-близкия ни до Вас магазин, моля кликнете тук.

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading...

Етикети:, , , , ,

Полезни статии за врати