Високотехнологично заключване при блиндираните врати

multlock блиндирани врати стар челик капъ

Блиндираната врата е преграда между личния свят на човек и онзи отвън. От нея се очаква да предпазва дома и семейството от всичко лошо, случващо се вън от крепостта. Силата и трябва да  е в осигуряването на максимум защита срещу нежелани явления като проникване с взлом, кражби, дори и пожар.

Стане ли дума за обезпечаване на жилището или офиса най-надеждното средство, гарантиращо това става стабилната блиндирана врата. Качеството й се асоциира с дългогодишна употреба, сигурност и издръжливост. Изборът трябва да е съобразен с този факт.

Как мислите, достатъчно защитен ли е жилището, в което живеете или офисът, където работите? Вратата на входа осигурява ли нужната сигурност за живота и за имуществото ви, за да сте спокойни?

Ако не сте сигурни дали е точно така и ви е притеснено винаги имате възможността да оборудвате с допълнителни защитни механизми съществуващата врата или да си подмените старата с нов вид по-качествена и непробиваема входна врата. Новите модели блиндирани врати са изработени от по-здрав материал и притежават, вече достъпните и на българския пазар, хай-секюрити патрони за повече защита и за удобен контрол на достъпа до жилището.

В стремеж да се задоволи клиентът и покрива всичките му изисквания, пазарът на врати предлага вече огромен избор измежду алтернативи с различна степен на защита. За да са достатъчно трудна преграда за разбиване на крадците, някои врати имат вградени аларми, разпознаване по пръстов отпечатък, многоточкови заключващи системи и са подсилени в областта на бравата.

Mul-T-Lock системи блиндирани вратиВ действителност вместо броя на точките, по-важно е в колко и в кои части на вратата се осъществява заключването. В горната част на стоманената врата включително и три в средата около ключалката или заключване общо в 4 части на блиндираната врата може да осигури необходимата сигурност. Но иновацията в областта на заключващите механизми води до създаването на електронни ключалки от Mul-T-Lock. Хай-секюрити продукти управлявани от устройства имащи Bluetooth (смартфони, таблети) за интелигентно и високосекретно заключване. Тази висикотехнологична система позволява заключването да се контролира с код, с пръстов отпечатък и с дистанционно управление. Могат да се настроят комбинации между отделните възможности според предпочитанията на клиента. Електронната система за висок клас защита работи с акумулаторни батерии, които могат да се зареждат. За по-голямо удобство заключването става и автоматично.

Стар Челик Капъ предоставя възможнстта на своите клиенти да притежават блиндирана врата за дома или за биснес офиса, съчетаваща в себе си здравината на стоманата с високотехнологичен заключващ механизъм и впечатляващ дизайн. Няма място за съмнения за гарантираната сигурност и качество за вратите, защото са сертифицирани и отговарят на европейските стандарти. Във всичките си проекти Стар Челик Капъ приема като основна цел 100%-вата удовлетворност на клиентите си по всички критерии касаещи вратите.

При блиндираните врати отбягвайте да правите компромиси. Винаги изисквайте високо качество и още по-висока защита от входната блиндираната врата за безопасността на семейството, имота и имуществото.

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading...

Етикети:, , , ,

Полезни статии за врати